Rezerwacja on-line
+ 48 506 815 335

WALENTYNKI - LIVE COOKING

Poznaj nowe smaki na kolacji innej niż dotychczas w Steak & Grill RESTAURANT.

 

TASTING MENU - 5 MOMENTS:
   
APERITIF: MOSCATO DI PIEMONTE Z SORBETEM TRUSKAWKOWYM

1. LIVE COOKING Z SZEFEM KUCHNI MACIEJEM PIĄTKIEM    
    GAMBAS Z PATELNI W CIEMNYM PORTO, CZOSNEK, DRESSING CHILLI, IMBIR, MIĘTA - KOLENDRA
2. KREM Z PIECZONEGO SELERA, FENKUŁ WŁOSKI, OLIWA Z CZERWONĄ OSTRĄ CHILLI
3. POLĘDWICA Z DORSZA, KREMOWY MUS Z PASTERNAKA, EMULSJA Z BIAŁEGO WINA, LIŚCIE SZPINAKU
4. ANGUS AMERYKAŃSKI, KREMOWY MUS Z BATATÓW, EMULSJA Z ŻURAWINY I JACK'A DANIELSA, KARMELIZOWANA CUKINIA
5. MUS Z CZEKOLADY, CORDON ROUGE, CZERWONA OSTRA HABANERO, CHRUPIĄCE BEZY, PUDER Z MALIN, GOZGONZOLA

VODA COLLAGEN 350 ML

 

*Oferta obowiązuje w dniu 14.02.2015
*Ilość miejsc ograniczona
*Wymagana wcześniejsza rezerwacja - tel. 61 664 66 02

Rezerwacja:
e-mail.: restauracja@hotelmoderno.pl
tel.: + 48 61 664 66 02

 

Hotel Moderno Poznań na Instagramie

Dla poprawnego funkcjonowania ta strona korzysta z plików cookies - użytkownik może zmienić ustawienia przeglądarki internetowej jak opisano w polityce plików cookies.