ANDRZEJKOWA KOLACJA DEGUSTACYJNA

KOLACJA DEGUSTACYJNA
Serwowane dania stanowią wieloletnią tradycję wielkopolską urozmaiconą o dzisiejszą sztukę kulinarną wg naszego Szefa Kuchni.
Przełamane smaki, wydawałoby się oczywistych dań, zaskoczą niejednego sympatyka gęsiny.

Menu:
GĘŚ MARYNOWANA / BURAKI / RUKOLA / DRESSING BALSAMICZNY / MAJONEZ SZCZYPIORKOWY / DYNIA
KREM Z GĘSI / PIEROŻKI Z GRZYBAMI / OLEJ POROWY
GĘŚ / DYNIA / GRZYBY / PĘCZAK / JEŻYNA / GRUSZKA
MUS DYNIOWY / ORZESZKI / LODY IMBIR – JABŁKO

LIVE COOKING w wykonaniu Szefa Kuchni
Maciej Piątek na oczach gości przygotuje „od podstaw” tatar wołowy oraz z łososia, opowiadając o istocie każdego etapu tak, by przenieś nieco tajemnic do kuchni naszych domów. Część warsztatów kulinarnych zwieńczy degustacja tatarów.

WINE PAIRING istotnie wzbogaci wieczorną kolacją. Przemysław Lis, Manager restauracji Steak & Grill zaprezentuje wina z zakątków świata. Odpowiednio dobrane do poszczególnych dań orzeźwią nasze kubki smakowe i z pewnością zarumienieją się policzki, a nastrój będzie coraz weselszy.

Andrzejkowe WRÓŻBY poprowadzi Kamila Gruby – animatorka o niezwykłej energii. Stworzy atmosferę oryginalnych przepowiedni tworzonych z lanego wosku czy fusów z kawy. Oczywiście wszystko z „przymrużeniem oka”.

Nietuzinkową okaże się odprężająca MUZYKA JAZZOWA. Gościmy dwóch profesjonalnych muzyków aranżujących na kontrabasie oraz pianinie. Ten duet zapadanie nam w pamięci.

Cena 99 zł / os

Niech Wasz wieczór andrzejkowy będzie wyjątkowy!
Zapraszamy

 

Rezerwacje:
restauracja@hotelmoderno.pl
+48 61 664 66 66

 

Data dodania: 18.11.2019

Hotel Moderno Poznań na Instagramie

Dla poprawnego funkcjonowania ta strona korzysta z plików cookies - użytkownik może zmienić ustawienia przeglądarki internetowej jak opisano w polityce plików cookies.